پرداخت ۳۲۰۰ میلیارد ریال وام توسط بانک توسعه
12 بهمن 1388
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت : از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه این بانک، با بررسی و کارشناسی تعداد ۴۲۴۸۸ فقره پرونده اعتباری بالغ بر ۳۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اعتباری به متقاضیان پرداخت کرد .
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، "مهندس ماشاء الله عظیمی" افزود : از مجموع تسهیلات اعطایی بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال سهم بخش کشاورزی ، افزون بر ۳۵۶ میلیارد ریال سهم بخش صنعت و معدن ، نزدیک به ۷۶۴ میلیارد ریال سهم مسکن و عمران ، بیش از ۶۲۷ میلیارد ریال سهم بازرگانی و افزون بر ۵۲۵ میلیارد ریال سهم خدمات و چند منظوره می باشد . وی افزود: از این میزان تسهیلات پرداختی بیش از ۸۲۳ میلیارد ریال در قالب قراردادهای کوتاه مدت ، افزون بر ۱۳۶۷ میلیارد ریال به صورت قراردادهای میان مدت و نزدیک به ۹۸۴ میلیارد ریال در قالب قراردادهای بلند مدت و مشارکت مدنی است .
| تدبیر: نرم افزار حسابداری مالی مورد اعتماد شرکتهای بازرگانی |
| شرکت آلاوه ویستا |
| شرکت بابتک |
| شرکت بازرگانی قدر چابهار |
| شرکت پارس تدارک |
| شرکت پرتو حافظه نوین |
| شرکت پروشات در مرکزی |
| شرکت تجارت پلسیا |
| شرکت دلتا راه ماشین |
| شرکت خدماتی مرتع |
| شرکت نگین زراعت جنوب |
مدیر عامل بانک توسعه تعاون بیان داشت : از کل تسهیلات اعطایی بیش از ۱۶۷۲ میلیارد ریال معادل ۷/۵۲ درصد سهم اتحادیه ها و شرکت های تعاونی و افزون بر ۱۵۰۲ میلیارد ریال معادل ۳/۴۷ درصد سهم اعضای حقیقی شرکت های تعاونی است . عظیمی گفت: از این میزان تسهیلات بیش از ۱۱۴۲ میلیارد ریال برابر با ۳۶ درصد مصوب ستاد و افزون بر ۲۰۳۲ میلیارد ریال معادل ۶۴ درصد مصوب شعب و سرپرستی های بانک در استانها می باشد . وی اظهار داشت: از جمع کل تسهیلات نزدیک به ۲۷۰۹ میلیارد ریال در قالب عقد فروش اقساطی و افزون بر ۴۶۵ میلیارد ریال در قالب عقود مضاربه ، مشارکت مدنی ، جعاله ، قرض الحسنه و سلف به متقاضیان پرداخت گردیده است . مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: با پرداخت تسهیلات فوق بالغ بر ۲۵۲۰۹ شغل در بخش تعاون حفظ و ۱۱۱۱۵ شغل جدید در این بخش ایجاد گردیده است.