نرم‌افزار حسابداری تدبیر
  لطفا کمی صبر کنید ...

پرداخت جریمه 548 میلیون دلاری سامسونگ به اپل

Apple-vs-Samsung-1

شرکت سامسونگ اعلام کرد جریمه 548 میلیون دلاری نقض حق ثبت ابداعات اپل را می‌پردازد. سامسونگ یک شرط هم برای پرداخت گذاشته است و اینکه اگر دادگاه تشخیص داد که رأی به هر دلیلی درست نبوده، ابن پول به آن‌ها عودت شود.
دادگاه 2011 این دو شرکت با شکایت کپی کاری سامسونگ از آیفون و آی پد شروع شد و شاید توافق سامسونگ به پرداخت این مبلغ یک نوع پیروزی توخالی برای اپل باشد، چراکه دادگاه استیناف دوباره تشکیل خواهد شد و اگر رأی جدید صادر شود، ممکن است این مبلغ دوباره به سامسونگ بازگشت داده شود. از سوی دیگر سامسونگ هنوز گوشی‌ها و تبلت‌های شبیه اپل را می‌سازد و علی‌رغم رأی صادره همچنان به اپل در امریکا دهان‌کجی می‌کند و اپل نیز نتوانسته است جلوی آن را بگیرد.

منبع: خبرآنلاین

از شرکت پردازش موازی سامان تولید کننده محصولات تدبیر و سیستم حسابداری مالی، اداری، بازرگانی و حسابداری صنعتی

واحد فروش

نرم‌افزار حسابداری تدبیر با قابلیت‌های جامع، راه‌حلی ایده‌آل برای مدیریت مالی کسب‌وکارهاست و تیم فروش ما شما را در انتخاب بهترین نسخه همراهی می‌کند.

واحد پشتیبانی

پشتیبانی سریع و حرفه‌ای تدبیر، پاسخگوی تمام سوالات و مشکلات شماست. تیم پشتیبانی ما همواره آماده خدمت‌رسانی با بالاترین کیفیت می‌باشد.

واحد نرم‌افزار

نرم‌افزار حسابداری تدبیر با به‌روزترین فناوری‌ها، امنیت و دقت بالایی در مدیریت مالی ارائه می‌دهد.

واحد آموزش

با دوره‌های آموزشی تدبیر، به‌راحتی از تمام امکانات نرم‌افزار بهره‌مند شوید.