انقلاب و خیزش سرویس‌های استریم ویدیویی در سال‌های اخیر باعث شده، تکنولوژی در روند تماشای مسابقات جام جهانی تأثیر مثبت بگذارد.

همانطور که اطلاع دارید، جام جهانی فوتبال در جریان است و تیم‌های ملی برای کسب مقام قهرمانی جهان به مصاف یکدیگر می‌روند. از آنجایی که این رویداد ورزشی هر ۴ سال یک‌بار برگزار می‌شود، همواره هر دوره تفاوت‌هایی با دوره‌های قبلی داشته است. در این جام جهانی تجربه‌ی تماشای مسابقات به ‌وضوح نسبت به دوره‌های قبلی بهتر شده است، از کیفیت تصاویر تا بحث و گفتگوی طرفداران در فضای مجازی درباره‌ی مسابقات، همگی بهبودهای عمده‌ای داشته‌اند.

با این وجود، یکی از عمده تفاوت‌های این دوره با دوره‌های پیشین، خیزش برق‌آسای سرویس‌های استریم‌ اینترنتی برای تماشای این مسابقات است. وقتی که به ۴ سال پیش برمی‌گردیم، به یاد می‌آوریم که برای تماشای به‌ موقع مسابقات، مجبور بودیم خودمان را با عجله به خانه برسانیم تا تلویزیون نعمت تماشای جام‌جهانی را نصیبمان کند، اما اکنون که در میانه‌ی سال ۲۰۱۸ قرار داریم، افراد می‌توانند فارغ از محیطی که در آن قرار دارند، از طریق سرویس‌های استریم اینترنتی بازی‌ها را با کیفیت مناسبی تماشا کنند. بی‌شک تمامِ این اتفاق‌ها به لطف تکنولوژی و پیشرفت‌هایی که در سال‌های اخیر داشته، میسر شده است.

تکنولوژی علاوه بر مورد فوق، این امکان را در اختیار ما قرار داده تا بازی‌ها را با دوستانمان در سراسر دنیا تماشا کنیم که وجه مثبت دیگری از این جام جهانی را برای ما نمایان می‌کند. در این بین پیام‌رسان‌ها نقش بسیار پررنگی را بازی کرده‌اند و این ارتباط را نزدیک‌تر و شاداب‌تر ساخته‌اند.

با این اوصاف باید دید که در جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر، چه تغییری در نحوه‌ی تماشای مسابقات ایجاد خواهد شد. آیا فراگیری هدست‌های واقعیت مجازی می‌توانند ما را به‌صورت مجازی در ورزشگاه‌ها قرار دهند؟ پاسخ هر چه که باشد، به سرعت رشد تکنولوژی تا ۴ سال آینده مربوط می‌شود.

منبع: THEVERGE