9 دلیلی که هنوز نباید سیستم تان را به ویندوز 10 ارتقا دهید

در اینجا قصد داریم دلایلی که ممکن است موجب شود از ارتقای سیستم خود به ویندوز ۱۰ صرف نظر کنید ارائه دهیم:

  1. سیستم شما توان و ظرفیت اجرای این سیستم‌‌‌عامل را ندارد

شاید این مسئله به نظر واضح باشد ولی همین واضح بودن در بعضی مواقع ممکن است دردسرساز باشد. برای اجرای ویندوز ۱۰، شما به سیستم یا تبلتی با پردازنده‌‌‌‌‏ی ۱ گیگاهرتزی یا سریعتر، ۱ گیگابایت حافظه‌‏ی اصلی (برای سیستم‏‌های ۳۲ بیتی) یا ۲ گیگابایت (برای سیستم‌‏های ۶۴ بیتی)، ۱۶ گیگابایت فضای آزاد ذخیره‌‏سازی (برای سیستم‌‏های ۳۲ بیتی) یا ۲۰ گیگابایت (برای سیستم‏‌های ۶۴ بیتی)، پلت‏فرم DirectX9 یا بالاتر با یک درایور WDDM 1.0 و همچنین صفحه نمایش ۶۰۰*۸۰۰ یا بهتر نیاز دارید. برای جزئیات بیشتر در خصوص نیازمندی‏‌های سخت‏‌‌‌‌افزاری این سیستم‌عامل، می‏‌توانید به صفحه‏‌ی مشخصات ویندوز ۱۰ در وب‏سایت مایکروسافت رجوع کنید. در صورتی که سیستم شما از پس نیازمندی‏‌های این سیستم‌عامل بر نمی­‌آید، از این رو باید قبل از ارتقای سیستم خود به ویندوز ۱۰، سخت‌افزارهای سیستم خود را ارتقا دهید (و یا یک سیستم کامپیوتری که با یک ویندوز ۱۰ نصب شده بر روی آن عرضه گردیده است، تهیه کنید).

  1. فقط یک سال قادر به ارتقای رایگان سیستم خود به ویندوز ۱۰ خواهید بود

کاربران ویندوز ۷ و ۸ می‏توانند به صورت رایگان سیستم‌‏های خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا دهند. ولی نیازی نیست که ارتقا را همین الان انجام دهید. شما یک سال کامل برای ارتقای سیستم خود زمان دارید. از این رو فرایند ارتقا را می‏توانید در اوقات فراغت خود انجام دهید و هرگز روزهای روشن تعطیلات تابستانی خود را از دست ندهید.

  1. شما یکی از کاربران ویندوز ۷ هستید

شاید ناخرسندی‏‌هایی که ویندوز ۸ -به عنوان سیستم عاملی که هدف عمده آن سیستم‏‌های لمسی بود تا سیستم‏‌های خانگی- برای کاربران ویندوز ۷ به همراه داشت را فراموش نکرده باشید. به همین دلیل در ویندوز ۱۰، معایب عمده‌‏ی ویندوز ۸ برطرف گردید. در اصل، دو بهبودی عمده در ویندوز ۱۰ و در مقایسه با ویندوز ۸، افزودن منوی استارت سبک ویندوز ۷ بوده که همواره بر روی دسکتاپ حضور داشته و از استارت منوی لمسی که با لمس کردن ظاهر می‌‏شود صرف نظر شده است. بنابراین در صورتی که شما یکی از کاربران ویندوز ۷ هستید، بخت با شما همراه بوده و می‏توانید از همان استارت منوی خودتان نیز در ویندوز ۱۰ استفاده کنید. به طور خلاصه: در صورتی که از عملکرد ویندوز ۷ رضایت داشته باشید، ممکن است بخواهید به آن وفادار بمانید.

  1. شما علاقه‌مند به گجت های دسکتاپ ویندوز ۷ هستید

ویندوز ۷ شامل گجت‌‏های دسکتاپ بوده که فعالیت‌‏هایی مانند بررسی وضعیت آب و هوا، قیمت سهام، نظارت بر وضعیت پردازنده و گزارش وضعیت سیستم را در اختیار شما قرار داده و به شما اجازه می‏دهد تا به ایستگاه‌‏های رادیویی زنده گوش فرا دهید و حتی سرعت هارد دیسک و وضعیت شبکه‌‏ی خود را بررسی کنید. این گجت‏‌ها بر روی ویندوز ۱۰ کار نمی‏‌کنند و در صورتی که سیستم خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا دهید این گجت‏‌ها حذف خواهند شد. از این رو در صورتی که یکی از طرفداران این گجت ها هستید، ویندوز خود را ارتقا ندهید.

  1. ارائه‏‌ی بروزرسانی‏‌های امنیتی برای ویندوز ویستا، ۷ و ۸ برای سال‌های متوالی در آینده ادامه خواهد داشت

مایکروسافت همواره عادت داشته تا کاربران خود را به سمت جدیدترین سیستم عامل ویندوزی خود جذب نماید که برای این کار، پشتیبانی از نسخه‏‌های قدیمی سیستم‌عامل خود را خاتمه داده و ارائه‌‏ی بروزرسانی‏‌های امنیتی برای آنها را متوقف می‏‌سازد و بنابراین کاربر را در معرض تهدیدهای امنیتی جدید قرار می‏‌دهد. در صورتی که در حال حاضر از ویندوز ۷ یا ۸ استفاده می‏‌کنید، خوشبختانه باید بگوییم که سالیان سال در معرض تهدیدهای امنیتی قرار نخواهید گرفت. مایکروسافت تا سال ۲۰۲۰ میلادی به پشتیبانی و ارائه‏‌ی بسته‌‌های امنیتی برای سیستم‌‌عامل ۷ و برای ویندوز ۸ (تا ژانویه ی سال ۲۰۲۳ میلادی) ادامه خواهد داد. حتی کاربران ویندوز ویستا نیز می‌‌‏توانند این بروزرسانی‌‌‏های امنیتی را تا آوریل ۲۰۱۷ میلادی دریافت نمایند. پس نگرانی در خصوص اتمام پشتیبانی امنیتی از سیستم عامل ۷ یا ۸ نبوده و نیازی به عجله برای نصب این سیستم‌عامل ندارید!

  1. شما از برنامه‏‌‌ی فضای ابری OneDrive استفاده می‏‌‌کنید.

در ویندوز ۸٫۱، اپلیکیشن فضای ابری OneDrive که SmartFiles نیز نام دارد به شما اجازه داده تا تمامی فایل‏‌‌های خود را در این فضا مشاهده کنید (حتی در صورتی که این فایل‏‌‌ها بر روی فضای ابری قرار داشته و بر روی دستگاه شما ذخیره نشده باشد). زمانی که بر این اپلیکیشن روی سیستم خود دوبار کلیک می‏کنید، فایل دانلود می‏شود. اگرچه در صورتی که از ویندوز ۱۰ استفاده کنید، این اپلیکیشن دیگر برای شما کار نخواهد کرد، که دلیل آن را می‌‌‏توان ناشی از نرم‏‌‌افزار ارتقا یافته‌‌‏ی OneDrive دانست. مایکروسافت اذعان داشت، در تلاش بوده تا عملکرد این اپلیکیشن را برای ویندوز ۱۰ نیز فراهم سازد که البته این کار در انتهای امسال صورت می‌‌‏پذیرد. در صورتی که این اپلیکیشن برای شما مهم است، تا اینکه این اپلیکیشن برای ویندوز ۱۰ نیز عرضه گردد، سیستم خود را ارتقا ندهید.

  1. سیستم شما دارای تجهیزات جانبی قدیمی می‌‌‏باشد

یکی از نقاط ضعف بسیاری از سیستم‌‌عامل‌‌های جدید، مشکل در مدیریت تجهیزات جانبی قدیمی مانند پرینترها و اسکنرها می‏‌‌باشد. مایکروسافت معمولاً این اطمینان را نمی‌‌‏دهد که درایور دستگاه‏‌‌های قدیمی بر روی سیستم‌‌عامل جدید کار کنند. در نتیجه، در صورت ارتقا به این سیستم عامل، باید بعضی از تجهیزات جانبی قدیمی سیستم خود را کنار بگذارید. بنابراین اگر به تجهیزات قدیمی خود علاقه دارید، فعلاً سیستم خود را ارتقا ندهید. در اینترنت به دنبال درایورهای جدید سازگار با ویندوز ۱۰ برای تجهیزات خود باشید و تنها در صورتی سیستم خود را ارتقا دهید که این درایورها برای تجهیزات سیستم شما وجود داشته باشد.

۸٫ شما عاشق ویندوز مدیا سنتر هستید

درست است! افراد زیادی وجود دارند که شیفته‌‌‏ی ویندوز مدیاسنتر هستند. این اپلکیشن در سال ۲۰۰۲ میلادی برای پخش ویدئو، موزیک و سایر رسانه‏‌‌ها توسعه یافت. مایکروسافت در حال حاضر به عمر این محصول خاتمه داده و حتی در سال ۲۰۰۹ میلادی، تیم پشتیبانی از این اپلیکیشن را منحل نمود.

حقیقت این بوده که مدیاسنتر به کابوسی شوم برای مایکروسافت مبدل گردید، چرا که جایگزین‏‌‌های زیادی مانند نت فلیکس، prime، hulu، spotify، apple music برای آن پیدا شد. با این حال، هنوز هم افرادی به این اپلیکیش علاقه‌‌‏مند هستند و از شنیدن این موضوع که مدیاسنتر دیگر جایگاهی در ویندوز ۱۰ ندارد وحشت‏زده خواهند شد. در صورتی که شما نیز جزو این دسته از افراد هستید، پس هرگز به فکر ارتقای سیستم خود به ویندوز ۱۰ نباشید.

۹٫ نیازی نیست که خود را قربانی ارتقای سریع و زودهنگام به این سیستم‌عامل نمایید

مهم نیست که نسخه‌‌ی بتای این سیستم‌‌عامل به چه میزان گسترده خواهد بود، چرا که نمی‏تواند تمامی اشکالات و خطاهای این سیستم‌‌عامل را افشا نماید. یک سیستم‌‌عامل بر روی هر سخت‏‌‌افزار و یا هر نرم‌‌افزار و یا ترکیب نرم‏‌‌ا‌‌فزاری/سخت‌‌‏افزاری تست نشده است. افرادی که سریع سیستم خود را به این سیستم‌‌عامل ارتقا می‌‏دهند، باید انتظار ضربه خوردن احتمالی از آن را نیز داشته باشند. در صورتی که قصد ارتقای سیستم خود به ویندوز ۱۰ را دارید بهتر است شش ماه دیگر منتظر بمانید تا تمامی اشکالات و خطاهای آن آشکار گردد.

منبع: http://www.computerworld.com

  از شرکت پردازش موازی سامان تولید کننده محصولات تدبیر و سیستم حسابداری مالی، اداری، بازرگانی و حسابداری صنعتی